Robotická sekačka Gardena pro Libora Boučka

Robotická sekačka Gardena pro Libora Boučka

V květnu jsme nainstalovali robotickou sekačku Gardena také na zahradu baviče Libora Boučka.
Při instalaci byl sám přítomen a očividně si to užíval. Po instalaci a proškolení,  jak se sekačkou zacházet a provádět běžnou údržbu, nám udělal několik selfíček se sekačkou a nakonec nás pochválil na vlastním FB profilu. Spolupráce s ním byla skvělá.  Děkujeme a těší nás, že byl s naší prací spokojený .

Instalací robotické sekačky vše nekončí

Po té co nainstalujeme robotickou sekačku na pozemek naše péče a spolupráce se zákazníkem nekončí.  Provádíme po dohodě se zákazníkem záruční a pozáruční servis sekačky.

Zimní uskladnění a servis robotických sekaček

Velmi oblíbenou službou u našich zákazníků je sezónní uskladnění robotické sekačky v naši firmě včetně předsezonních servisu před opětovným předáním robotické sekačky zákazníkovi.

Chcete robotickou sekačku?  Zavolejte nám

Pokud plánujete nákup robotické sekačky a potřebujete se poradit, vybrat správný typ sekačky nebo vůbec zjistit jestli váš členitý a velký pozemek zvládne posekat robotická sekačka, zavolejte nám na číslo +420 725 864 111 nebo nám napište na e-mail stepanek@smart-zahrady.cz. Domluvíme si schůzku přímo u vás na zahradě a tam vám vše vysvětlíme, doporučíme odpovídající model robotické sekačky a poskytneme vám veškeré informace o instalaci a provozu robotické sekačky na vaší zahradě. A po dohodě vám sekačku přijedeme namontovat a nainstalovat .

Smart zahrady Polná specialista na robotické sekačky Gardena

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz