K řetězové pile nyní získáte baterii M18B8 za korunu!

AKCE JIŽ SKONČILA!

Chcete mít jistotu, že vaše řetězová pila bude vždy plně nabitá a připravená k práci? Pak pro vás máme skvělou zprávu! V rámci naší exkluzivní akce, která běží až do konce listopadu, získáte ke každé zakoupené řetězové pile baterii M18B8 za symbolickou korunu.

Co je to baterie M18B8 a proč je tak skvělá?

Baterie M18B8 je unikátní zdroj energie, který se vám bude hodit nejen k vaší řetězové pile, ale i k celé řadě nářadí z řady M18. S kapacitou 8 ampérhodin je schopna zaručit dlouhou výdrž a výkonnost vašeho nářadí. Ať už se jedná o pilu, vrtačku nebo jakékoliv jiné elektrické nářadí z této řady, s baterií M18B8 budete mít jistotu, že nezklame.

Jak využít tuto jedinečnou akci?

Je to snadné! Stačí, když provedete nákup řetězové pily na našem e-shopu SmartZahrady.cz a baterii M18B8 od nás obdržíte za pouhou jednu korunu. Akce platí až do konce listopadu, takže si pospěšte, než bude příliš pozdě!

Máte-li zájem o více informací či chcete využít této skvělé nabídky, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím kontaktní stránky. Rádi vám pomůžeme s výběrem správné řetězové pily a odpovíme na veškeré vaše dotazy.

 

 

Nechte svou zahradu ožít s naším výkonným nářadím a získejte navíc baterii M18B8 za korunu. Těšíme se na vaši objednávku!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz