Prodejna Milwaukee ve Velkém Meziříčí již OTEVŘENÁ

V současnosti si zahradní techniku, aku nářadí a další zboží značky Milwaukee můžete vybrat a nakoupit i v naší kamenné prodejně. Prodej jsme zahájili v pondělí 18.září 2023.


Prodejna Milwaukee ve velkém Meziříčí

Naši novou značkovou prodejnu Milwaukee ve Velkém Meziříčí / Velmezu / najdete při výjezdu z města směrem na Třebíč starou cestou okolo Jelínkovy vily směrem k Obchodnímu centru Panorama.
Naše prodejna je v těsném sousedství prodejny Hecht na adrese Třebíčská 1362/85. A máme otevřeno v pracovní dny Pondělí až pátek vždy v době 7 – 12 hod a 13 – 17 hod. kontakt na prodejnu je email stepanek@smart-zahrady.cz a telefon v pracovní dobu prodejny +420 606 759 333 a mimo otevírací dobu prodejny číslo +420 725 864 111
Aktuální informace o novinkách, akcích, slevách a novém zboží na naší prodejně získáte na našem firemním webu www.smart-zahrady.cz

Prodej zahradní techniky a aku nářadí Milwaukee ve Velkém Meziříčí 

Již prvních několik dní dokázalo že mezi firmami i zahradníky , chataři a kutily je značka Milwaukee známá a je zavedena jako značka kvalitní techniky a nářadí. V naší značkové prodejně Milwaukee nakoupíte široký sortiment zahradní techniky, aku nářadí, náhradních dílů, nástavců a spotřebního zboží k nim. Nakoupíte u nás, ale i ochranné pomůcky pro práci na zahradě, parku nebo dílně.
 

Americká značka Milwaukee, jistota kvality

Zahradní technika a aku nářadí Milwaukee je určené pro náročnější zahrádkáře, zahradníky a kutily a současně i pro firmy, které se zabývají výsadbou a údržbou zelených ploch jako například technické služby, zahradnické firmy a firmy, které provádějí sadové a terénní úpravy městských a zámeckých parků a zahrad nebo v případě aku nářadí pro řemeslnické dílny a firmy, které potřebují aku nářadí
určené pro řezání, broušení, vrtání, drážkování,sekání atd a k tomu klasické ruční nářadí, klíče a další běžné vybavení dílny.
To vše si dnes můžete vybrat v profi kvalitě v naší prodejně ve Velkém Meziříčí
 

Zboží z e-shopu vyzvednete v kamenné prodejně Milwaukee ve Velkém Meziříčí

Pokud si vyberete jakékoliv zboží v našem e-shopu www.smartzahrady.cz můžete si ho vyzvednout v tého naší prodejně Milwaukee ve Velkém Meziříčí, ulice Třebíčská 1362/85 v pracovní dny v době od 7 – 12 a 13 – 17 hodin.
Aktuální informace o nabídcem novinkách, akcích a slevách na naší prodejně Milwaukee ve Velkém Meziříčí najdete na našem firemním webu www.smart-zahrady.cz
 

Vrtané studny, automatické závlahy, robotické sekačky od nás

Naše firma se zabývá komplexněji tématikou péče o zahrady a zeleň všeobecně proto vám můžeme nabídnout i další naše služby kromě prodeje zahradní techniky a aku nářadí a to:
 

1 Vrtané studny na klíč

Vrtané studny na klíč včetně vyřízení všech povolení a administrativy. Do studní pro vás vybereme a nainstalujeme čerpadlo nebo vybranou domácí vodárnu a vše propojíme s následnými rozvody vody po zahradě nebo stavbě.
 

2 Robotické sekačky

Návrhy řešení, projekty a realizace robotických sekaček na klíč. Vybereme vhodnou robotickou sekačku, připravíme návrh řešení a následně provedeme realizaci instalace robotické sekačky a vodícího lanka sekačky pomocí profesionálního stroje s minimálním narušením povrchu travnaté plochy určené k sečení.
 

3 Automatické zavlažovací a závlahové systémy

Návrh a realizace automatického zavlažovacího a závlahového systému. Připravíme pro vás návrh řešení a projekt závlahového, zavlažovacího systému pro vaši zahradu, sad, travnatou nebo jinou zelenou plochu a na základě projektu provedeme realizaci kompletního zavlažovacího systému na klíč. Provádíme realizace zavlažovacích systémů i na základě vašich projektů. 
Všechny tyto služby naší firmy si můžete objednat nebo domluvit v naší firmě na telefonním čísle +420 725 864 111 /p. Štěpánek /, na emailu stepanek@smart-zahrady.cz a nebo také v naší kamenné prodejně Milwaukee ve Velkém Meziříčí.
 
 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz